Prodám dům, blízko české hranice Strážný


Samostatně stojící 1 – 2 rodinný dům v absolutně klidné poloze, blízko české hranice Strážný.
Poloha – vedlejší ulice/slepá ulička na okraji vesnice 94078 Freyung – Kreuzberg.

Kompletně zařízený a se vším potřebným vybavený a zařízený dům
Masívní dřevěný nábytek ve všech pokojích – kompletně vybavená kuchyně (lednička s mrazničkou, sporák, mirovlnná trouba, myčka nádobí, kávovar)– kompletně vybavené pokoje a ložnice – dvě koupelny, jedna s masážní sprchou – 3 x satelitní televize – internet – telefon – kompletně zařízená terassa.

Nemovitost se může převzít i s kompletním vybavením (zdarma) a nový majitel se může okamžitě nastěhovat.
Objekt je vhodný k trvalému bydlení nebo jako chata v nádherné krajině Bavorského lesa.
Dům se prodává, protože si majitel koupil jeho v bydlišti nový dům a tento objekt již nemůže, jako doposud, využívat jako chatu.

Majitel je Čech, žijící v Německu, mluví jak česky tak německy. Samozřejmě pomůže při vyřizování a přepisu nemovitosti u německých úřadů. Prodej je přímo od majitele, bez RK a bez provize.

Cena: Kč 3.000.000,- Platba možná jak v Kč tak €.

Nemovitost se nachází v části Kreuzberg, jen asi 3 km severně od krajského města Freyung,
na okraji obce, v absolutně klidné lokalitě. Freyung leží asi 20 km od německé hranice – Philippsreuth / Strážný. Krajské město Freyung má vynikající infrastrukturu. Lékaři, zubní lékaři, lékárny, nemocnice, školky, školy, stejně jako všechny hlavní diskontní prodejny (Lidl, Edeka, Rewe, Aldi, Norma) a další obchody pro zboží denní potřeby jsou zde k dispozici. Velmi dobrá silniční síť poskytuje vynikající přístup do německých měst Deggendorf (60 km) nebo Passau (35 km), do českého Vimperku (45 km), do Prachatic (55 km) nebo do Rakouska(40 km).

Samostatný 1-2 rodinný dům, na pozemku 325 m², je rozdělen do dvou poschodí.
V přízemí se nachází velká předsíň s odstavnou komorou, kuchyň s jídelním koutem a kuchyňskou linkou, koupelna s umyvadlem, sprchovým koutem a WC, obývací pokoj s koženou sedací soupravou, skříní a komodou, ložnice I. s manželskou postelí, ložnice II. s manželskou postelí, skříní a psacím stolem. Dále velká prádelna s dílnou, s přístupem na velkou krytou terasu s posezením, s bioethanol krbem a výhledem na hory. Z terasy je i přístup do zahrady.
V prvním patře je obývací pokoj a ložnice I. (obě místnosti mají přístup na balkon), koupelna s umyvadlem, masážní sprchou a WC, velká ložnice II. s maželskou postelí a jednolůžkem. Velká chodba s přístupem do velké stodoly, která je t. č. prázdná, dá se ale vybavit a využít jako bar nebo místnost na oslavy. Tři místnosti domu jsou vybavený satelitní televizí, kuchyně a obývací pokoj v přízemí telefonem. Veškerý nábytek je z masivního dřeva. Dům je vyhříván zentrálním topením na olej, které je umístěno ve sklepě. Venku je několik míst pro parkování /jedno vydlážděné/ s příjezdem na zahradu a terasu za domem.
Dům se může užívat i jako turistický objekt pro až 10 osob.
Turistická a sportovní střediska jsou v blízkém okolí.

Kreuzberg leží přímo u Národního parku Bayrischer Wald a patří k nejjistějším sněhovým krajinám. V přímé blízkosti se nacházejí lyžařská centra Freyung – Geyersberg und Mitterfirmiansreut, jen
1 km vzdálené jsou centrum pro běžkaře Freyung – Kreuzberg jakož i Good Hill Konírna. Okolo objektu jsou nesčetné možnosti na výlety: Koupaliště a bazén přímo ve městě, Národní park Bayrischer Wald, turistické značené cesty, nejdelší stezka na světě v korunách stromů, dlouhá 1300 m ve výši 8 až 25 m, která má 44 m vysokou vyhlídkovou věž, Dům divočiny, Museum lovu a rybaření, několik skláren, letní sáňkařská dráha v Grafenau nebo město na třech řekách Passau, s lodní dopravou po Dunaji.
Jméno:Pavel Vodička
Email:p.vodicka@post.cz

1

Komentáře jsou uzavřeny.