Komerční nemovitost


Prodej obchodního prostoru 700 m² Brantlova, Vimperk – Vimperk II
6 300 000 Kč (9 000 Kč za m²)
Hledáte prostory pro autodílnu, nástrojárnu nebo jinou specializovanou výrobní činnost? Máme pro Vás SUPER TIP! Rádi bychom Vám představili komerční nemovitost s nebytovými i bytovými prostory ve Vimperku v lokalitě Brantlův Dvůr.

Zkolaudované nebytové prostory se nacházejí v prvním patře v objektu obdélníkového půdorysu o rozměrech 63m x 11,2m (plocha přes 700 m2). V současné době se v tomto podlaží nachází tyto specializované prostory:
Servisní dílna s montážní jámou
Mechanická dílna
Sklad náhradních dílů
Sklad nebezpečného materiálu
Dílna 1
Dílna 2
Sklad 3
Kancelář
Sprcha a WC
Šatna s kuchyňkou
Kotelna + sklad paliva
Komerční i bytové prostory byly před 15 lety vybudovány z původní zemědělské stavby. Zdařilou kompletní rekonstrukcí bylo dosaženo velmi účelného řešení s obrovským potenciálem pro provoz dílny, nástrojárny a jiných podobných provozů. Rekonstrukce zemědělské stavby zahrnovala zhotovení nového krovu, pokládku krytiny, zateplení objektu, rozčlenění objektu na jednotlivé prostory, dále byly nově zhotoveny rozvody elektroinstalace, vzduchotechniky, vody, kanalizace a otopné soustavy. V prvním podlaží byly postupně vybudovány jednotlivé provozy. V nedávné době byly nově vybudovány další prostory, a to kancelář a kompletní sociální zázemí, které mají sloužit pro zaměstnance dílny. Součástí rekonstrukce byla provedena kompletní instalace plastových oken. Objekt je připojen na el. síť 230V i 400V. Pro zásobování pitnou vodou lokality Brantlův Dvůr je využito společného rezervoáru. Odpadní vody jsou svedeny d o obecní kanalizace. V objektu v 1. NP je rozvedena vzduchotechnika. Vytápění stavby je zabezpečeno etážovou otopnou soustavou s kotlem na tuhé paliva. V druhém nadzemním podlaží se nachází dva podnikové byty, které mají vlastní vchody. Rozloha severního bytu je 250 m2 s dispozičním řešením 5+1 a v jižním bytě s výměrou podlahové plochy 200 m2 s dispozičním řešením 3+1. Vzhledem k tomu, že lze dále tyto bytové prostory rozčlenit na menší místnosti, připadá v úvahu i využití druhého podlaží například jako penzionu.
Nemovitost se nachází na vlastním pozemku s přístupem z obecní komunikace. Příslušenství objektu tvoří bazén, který tvoří také funkci požární nádrže v rámci požární ochrany objektu. Silnou stránkou této nemovitosti je její dobrý technický stav, celková komplexnost technického zázemí a krásné okolní prostředí.

http://www.sreality.cz/detail/prodej/komercni/obchodni-prostor/vimperk-vimperk-ii-brantlova/3871301724#img=2&fullscreen=true

Komentáře jsou uzavřeny.