Samostatně stojící rodinný dům v Německu, 94078 Freyung, blízko české hranice Strážný


Kompletnbayerně zařízený a s veškerým potřebným vybavený.
Masívní dřevěný nábytek ve všech pokojích – kompletně vybavená kuchyně – kompletně vybavené pokoje a ložnice – kompletně vybavené koupelny s masážní sprchou – 3 x satelitní televize – internet – telefon – kompletně zařízená terassa.

Nemovitost se může převzít jak s vybavením (zdarma) nebo bez zařízení. Cena je k jednání, jelikož majitel chce objekt, pod vlivem stáří, rychle prodat.

Majitel je Čech, žijící v Německu, mluví jak česky tak německy. Samozřejmě pomůže při vyřizování a přepisu nemovitosti u německých úřadů. Prodej je přímo od majitele, bez RK a bez provize.

Cena k jednání: Kč 3.000.000,- Platba možná jak v Kč tak €.

Samostatný 1-2 rodinný dům, na pozemku 325 m², je rozdělen do dvou poschodí.
V přízemí se nachází velká předsíň s odstavnou komorou, kuchyň s jídelním koutem a vestavenou kuchyňskou linkou s myčkou na nádobí, mikrovlnnou, sporákem a lednicí, koupelna s umyvadlem, sprchovým koutem a WC, obývací pokoj s koženou sedací soupravou, skříní a komodou, ložnice I.
s manželskou postelí, ložnice II. s manželskou postelí, skříní a psacím stolem.
Dále velká prádelna s dílnou, s přístupem na velkou krytou terasu s posezením, s bioethanol krbem a výhledem na hory. Z terasy je přístup do zahrady.
V prvním patře je průchozí obývací pokoj do ložnice I. (obě místnosti mají přístup na balkon), koupelna s umyvadlem, masážním sprchovým koutem a WC, velká ložnice II. s maželskou postelí
a jednolůžkem. Velká chodba s přístupem do velké stodoly, která je t. č. prázdná, dá se ale vybavit a využít jako bar nebo místnost na oslavy. Tři místnosti jsou vybavený satelitní televizí, kuchyně a obývací pokoj v přízemí telefonem. Veškerý nábytek je z masivního dřeva. Dům je vyhříván zentrálním topením na olej, které je umístěno ve sklepě. Venku je několik míst pro parkování /jedno vydlážděné/ s příjezdem na zahradu a terasu za domem. Při dohodě může kupující zdarma převzít veškeré zařízení objektu.
Dům se může užívat i jako turistický objekt pro až 10 osob.
Turistická a sportovní střediska v blízkém okolí.
Email:p.vodicka@post.cz

 

Komentáře jsou uzavřeny.